Anmeldelser af De Bedste Binre Brokere og Robotter

Best Binary Options Brokers 2020:
 • Binarium
  Binarium

  The Best Binary Options Broker 2020!
  Perfect For Beginners!
  Free Demo Account!
  Free Trading Education!
  Sign-up Bonus!

 • Binomo
  Binomo

  Trustful Broker!

Contents

ANMELDELSER OG EKSPERTMENINGER Bluehost

Selvom Bluehost giver god service mht. til basale funktioner og brugervenlighed, var mine interaktioner med supporten ekstremt skuffende. Da priserne ikke er noget specielt, er min anbefaling at finde en anden host.

18 Oktober 2020

Overblik

Kan Bluehost stadigvæk klare sig, på det fyldte marked vi har i dag, inden for webhosting?

Bluehost er fin, men fin er ikke godt nok. Selvom Bluehost er en fin nok webhost, kan du få bedre hostingkvalitet til billigere penge med Hostinger, eksempelvis.

Med over 20 år i webhostingbranchen, har Bluehost helt klart fået sig et navn.

Men er det et godt et? Det afhænger af, hvem du spørger. Selvom nogle mener de er pålidelige og nemme at bruge, er ikke alle på nettet lige flinke.

Virksomhedens tjenester er på engelsk og omfatter delt, VPS- og dedikerede hostingløsninger. Selvom Bluehost betjener over 2 millioner hjemmesider, giver de desværre ikke nogen oplysninger om deres placering af datacentre.

Jeg ville selv se på sagen, så jeg tilmeldte mig Bluehosts basale WordPress-abonnement og testede tjenesten. Nu deler jeg alt jeg har fundet, sammen med min ærlige mening.

Det har været noget af en oplevelse. Jeg så ting hos Bluehost, som jeg ikke har oplevet hos nogen anden host. Faktisk med nogen anden virksomhed.

Hvis du foretager research om Bluehost online, vil du se at mange sider rangerer Bluehost meget højt. Jeg tror ikke det har så meget at gøre med deres ærlige mening, men mere med de fordelagtige affiliate-programmer Bluehost tilbyder. Vi går lidt mere i dybden, og ser om de virkelig er dine penge værd.

Det er tid til at finde ud af, om Bluehost kan levere den hastighed, tilgængelighed, funktioner og support til din hjemmeside, som den fortjener. Er du klar? Lad os komme i gang.

Funktioner

Bluehost dækker det basale

Funktionslister bør altid tages med et gran salt. Det er ikke unormalt for hjemmesidehosts at opliste cPanels fordele som ”specielle funktioner”, selvom de er tilgængelige hos stort set alle hostingvirksomheder der eksisterer.

Hvilke specielle funktioner, ville jeg gerne have at de havde nævnt? De vigtigste. En CDN-tjeneste (content delivery network), som forbedrer din sides tilgængelighed og hastighed på verdensplan. En integreret firewall og en sikkerhedspakke, som sikrer at dine besøgende og din hjemmeside er sikre.

Best Binary Options Brokers 2020:
 • Binarium
  Binarium

  The Best Binary Options Broker 2020!
  Perfect For Beginners!
  Free Demo Account!
  Free Trading Education!
  Sign-up Bonus!

 • Binomo
  Binomo

  Trustful Broker!

Desværre hører de fleste af Bluehosts markedsførte tjenester til den første liste. Dem gennemgår vi om lidt, og har det lidt sjovt med det. Før vi gør det, skal vi give Bluehost lidt kredit.

Alle abonnementer er fyldt med ressourcer, startende fra 50GB diskplads på basisabonnementet. Jeg har set basisabonnementer hos andre hosts der blev leveret med 500MB. Det er mere end nok til en mediumstor hjemmeside. Det er nok til en ehandels-butik med hundredvis af HD-produktbilleder.

Du får også følgende med hvert Bluehosting-abonnement:

SSL-certifikater sikrer dine besøgendes sikkerhed

Alle Bluehost-abonnementer inkluderer et SSL-certifikat. At levere en form for SSL er blevet en standardprocedure med de fleste hjemmesidehosts, men du skal ikke tage det for givet.

SSL-certifikater giver din hjemmeside en fantastisk lås i adressebaren. De krypterer dine besøgendes forbindelser og garanterer autenciteten af de data, som bliver sendt mellem din server og dine besøgende.

Hvorfor er det så vigtigt? Fordi du ikke kan køre en ehandels-butik uden det. Derudover har Google indrømmet, at de placerer sider med SSL højere i søgeresultaterne. Hvis dine konkurrenter har det og du ikke har, kan du nok gætte hvem der er lavest placeret.

For at installere SSL-certifikatet, skal du tale med support. Det er ikke så nemt som man skulle tro, men når du har spurgt dem om det, klarer de det for dig.

Automatiserede WordPress-installationer og -opdateringer

At installere WordPress er ikke svært. Det plejede at være irriterende, men i dag er der etkliksscripts, som hurtigt klarer det. Det er stadigvæk rart, at alle Bluehost-abonnementer med WordPress har WordPress installeret på forhånd. Du skal ikke engang ind på cPanel.

Derudover klarer Bluehost opdateringerne for dig. Opdateringerne er heller ikke komplicerede, da det i det fleste tilfælde bare kræver at du klikker på ”opdatér”-knappen, men det er nemt at glemme dem.

En detaljeret gøreliste for alle nye hjemmesider

Jeg synes at det er en af de fedeste funktioner hos Bluehost, og jeg har ingen idé om hvorfor de ikke nævner eller reklamerer det.

Det er en proces at lave en hjemmeside. Som med alle processer, er den nem at fare vild i. Første trin er ligetil — du skal installere WordPress på din server, og forbinde til dit domæne. Men hvad med efter?

At designe dine sider er første trin. At foretage SEO-konfigurationer og optimeringer er andet trin. Du bliver hurtigt forvirret. Jeg synes på et tidspunkt at jeg havde lavet en side færdig, men vågnede svedende op om natten, da jeg kom i tanke om at jeg ikke havde konfigureret backups.

Lige efter at have opsæt din konto, vil Bluehost-instrumentbrættet vise dig en fed gøreliste med alle de nødvendige ting. Når du har færdiggjort et trin, skal du bare markere det som færdigt og gå videre. Hvad er bedre end af krydse ting af en liste? Ingenting er bedre end at krydse ting af fra en liste.

Listen omfatter alt jeg tidligere har nævnt, samt tilføjelse af brugere, øge præstationen, scanne efter inficerede filer og mere. Klik på “Let’s Go” ved siden af ethvert punkt, så bliver du omdirigeret til den respektive skærm.

Hvis det er første gang du bygger en hjemmeside, vil denne liste være din gode ven.

Bluehost tilbyder dig også nogle ikke-funktioner

Godt så, vi har været søde nok nu — lad os nyde det nu. Bluehost reklamerer med en ”funktionsliste” på deres side for WordPress-hosting, som er for god til at ignorere.

Vidste du at Bluehost installerer ”den seneste og mest sikre version af WordPress”? Det er jo fantastisk… Jeg havde regnet med en gammel, forældet og mindre sikker version. Jeg føler mig allerede heldig!

Derudover giver Bluehost dig adgang til “flere hundrede temaer,” gratis og betalte. Det er… Ja, basalt set det WordPress går ud på. Designere og udvikler laver temaer til platformen, som du så kan installere på din egen side. Dette er ikke en Bluehost-funktion, det er en WordPress-funktion.

Min favoritfunktion er dog stadigvæk “Sikker konfiguration af loginoplysninger.” Denne funktion er, at Bluehost lader dig ændre dine loginoplysninger til, og jeg citerer, ”noget efter eget valg.” Du vælger din egen adgangskode hos Bluehost! Hvorfor har ingen tænkt på det før?

Men helt seriøst folkens. Denne sidste funktion, resulterer faktisk i mere arbejde for dig. I stedet for at lade dig indstille en adgangskode fra starten af, skal du ind på din WordPress-brugerliste og redigere administratoradgangskoden. Det var der helt ærligt ingen grund til.Se fuld funktionsliste

Nem at bruge

Som en webdesigner og -udvikler, skal jeg først og fremmest rose Bluehosts designteam. Det er ikke nemt at forstå hvad brugere vil have.

Jeg følte mig hjemme lige fra forsiden. Bløde blå og hvide farver, en klar sidestruktur og en detaljeret beskrivelse af forskellene mellem hvert hostingabonnement. Det kunne mange andre hjemmesidehosts lære noget af.

Oprettelse af en konto hos Bluehost

At vælge dit abonnement er nemt, og derefter skal du i gang med tilmeldingsprocessen. Jeg valgte at bruge mit eget domæne, indtastede alle mine personlige oplysninger, tilføjede mine betalingsoplysninger og blev officielt budt velkommen til Bluehost! Nu skulle jeg bare oprette en adgangskode.

Efter jeg havde indstillet en adgangskode og klikke Create Account, fik jeg en fejlbesked.

Jeg indtastede igen en adgangskode, og fik en besked om, at jeg ikke kunne bruge en adgangskode jeg havde brugt før. Jeg prøvede med en ny en, og fik en anden fejlbesked. Efter en tredje adgangskode og en tredje fejlbesked, ville jeg prøve en ny tilgang.

Jeg åbnede Bluehosts forside, klikkede Login, og indtastede mit brugernavn og min seneste adgangskode. Alt virkede. Hvis det samme sker for dig, skal du bare prøve at logge ind. Jeg har ingen idé om, hvorfor disse fejlbeskeder kommer frem.

Du kan finde en detaljerede trinvis beskrivelse af min tilmeldingsproces, med tilhørende skærmbilleder, her.

Installation af WordPress og forbindelse af domænet

Efter at logge ind på din konto, skal du indtaste oplysningerne for din hjemmeside, ligesom du ville med et automatisk Softaculous-installationsværktøj, og derefter besvare nogle spørgsmål.

For mig så det ud som om, at mine valg ikke betød så meget, men jeg følte mig lidt speciel i øjeblikket. Vælg et tema hvis du vil (det gjorde jeg ikke), derefter bliver du viderestillet til Bluehost-instrumentbrættet.

En detaljeret beskrivelse af installationsprocessen, samt mine oplevelser med forbindelse af domænet, kan findes her.

50% kontoområde, 50% indlæsningsskærme

Instrumentbrættet er ret godt designet. Jeg var også tilfreds med min gøreliste, og jeg begyndte at se på funktionerne. Hver gang du skifter mellem faner, bliver en besked der siger “Alright world, time to take you on!” vist.

Tingen er, at denne skærm bliver vist ret ofte, og indlæser i 2-3 sekunder hver gang. Og når den er færdig, vil du være noget så klar til at gå verden i møde. Jeg ville ønske at oplevelsen havde været mere problemfri. Et moderne design gør ikke meget godt, hvis funktionaliteten ikke spiller, og hvis der er mange indlæsningsskærme.

Udover det, skal du bare huske at gå ind på WordPress og ændre din brugeradgangskode. Jeg har ingen idé om, hvad standardadgangskoden er. Det gjorde deres support heller ikke.

Præstation

God præstation og fine oppetider

Efter at få min basale WordPress-side op at gøre, The Love of Burritos, valgte jeg Twenty Nineteen-temaet. Det er et basalt tema, og jeg tilføjede ingen mediefiler, hvilket er grunden til, at det bør give et godt billede af, hvad Bluehost kan tilbyde.

Første trin er at tjekke sideindlæsningstiderne og sidepræstationen. Afsted mod Sucuri Load Time Tester!

Hvad betyder det? Tja, et par forskellige ting. Da Bluehost ikke har oplyst hvor deres datacentre er placeret, kan jeg kun se at den bedste totale indlæsningstid er i Montreal, Canada og i nogle Vesteuropæiske byer. For Østasien og det meste af USA, er resultaterne ikke så lovende.

Husk at de faktiske hjemmesidehastigheder vil være langsommere. Et par HD-billeder og et eller to ekstra plugins kan gøre, at dine besøgende fra San Francisco skal vente i hele 2-3 sekunder, før din side indlæses.

Ud fra disse resultater, vil jeg mene at du skal være meget opmærksom på, hvor din målgruppe er placeret. Hvis det er et sted der ikke er grønt, skal du nok vælge en anden webhost.

Nå, mod GTMetrix.

Vores basale side klarer det relativt godt. Bluehost har klaret al den vigtige servermæssige optimering, såsom GZIP-kompression, og leveret et plugin der klarer chaching.

Til sidst har vi oppetiderne. De fleste hosts tilbyder 99% oppetid, eller endda 99.9% oppetid, og giver garantier for at det faktisk også er tilfældet. Vi ved alle at 100% er ret urealistisk — men det er det vi gerne vil have at de går efter.

Overraskende nok, prøver Bluehost på noget andet. De nævner næsten ikke engang ordet ”oppetid”. Åh nej.

Det er aldrig et godt tegn. Man kunne snildt tro at Bluehost prøvede at skjule et eller andet, så jeg testede min side på UptimeRobot og begyndte at spore den. Et par dages resultater er ikke definitivt, men jeg havde 99.4% oppetid. Slet ikke dårligt — men der er ingen garanti for at det forbliver sådan.

Det fik mig til at tænke: Mener Bluehost ikke at det er værd at nævne oppetiden? Har deres indholdsforskere fundet ud af, at det ikke solgte?

Så, hvad kan vi bruge disse resultater til? For mig er det mest overraskende problemet med deres datacentre. Det er ret mærkeligt ikke at vide hvor du hoster din side fysisk, og som du kan se fra diagrammet, er præstationen forskellig over hele verden.

Support

Sådan ser en omvendt supportoplevelse ud

Det ser ud som om at Bluehost yder 24/7-supportservice gennem livechat og telefon. Men i virkeligheden er det her hele servicen bryder sammen. Supporten er ikke bare dårlig, den er af en helt anden verden.

Min første interaktion med Bluehost-teamet var før jeg købte mit abonnement. Jeg kontaktede virksomheden gennem livechatten, indtastede mine oplysninger og blev hurtigt forbundet til en agent. Efter at kontakten var startet, gik der minimum et minut mellem hvert svar.

21 minutters chat, bare for at høre om der var et månedligt abonnement, og om hvordan returretten fungerede.

Det var meget langsomt, ja, men jeg var stadig ikke forberedt på det næste der skete. Efter jeg havde opsat min konto, kiggede jeg efter en måde at kontakte support gennem mit kontoområde. Ingenting. Kun et “?”-ikon der stillede mig tilbage til Bluehosts generelle hjælpecenter, hvor jeg igen kunne logge på.

Jeg klikkede Login og blev flyttet tilbage til kontoområdet. Jeg klikkede på ikonet og kom tilbage til hjælpecentret. Jeg blev frustreret og åbnede samme chatmulighed der var tilgængelig før jeg tilmeldte mig, men denne gang klikkede jeg på Eksisterende kunde.

En agent blev forbundet til mig på et par sekunder, og spurgte om de fire sidste tegn i min adgangskode for bekræftelse. Vent, hvad? Min lille nevø ved at hvis der er noget man ikke gør, NOGENSINDE, er det at oplyse sin adgangskode — eller nogen del af den.

Jeg var forvirret, men jeg spurgte agenten om hun kunne se min adgangskode, og sammenligne den med de tegn (ikke cifre) jeg oplyste. Desværre var hendes svar ”Desværre ikke”. Lad mig være helt klar i spyttet: hvis hun kunne se min adgangskode, ville det være et enormt brud på mit privatliv.

Hvad sker der, når du oplyser de fire tegn fra din adgangskode? Du gør det meget nemmere for andre at hacke den. Jeg fortalte hende at jeg havde visse bekymringer, og fik derefter en anden mulighed — en bekræftelsestoken gennem e-mail.

Kan de ikke bare bekræfte en, ved at man er logget ind? Nej, desværre ikke. Systemerne er ikke forbundet. Hver gang du kontakter support, skal du oplyse en form for bekræftelse. Det er simpelthen den dårligste og mindst sikre bekræftelsesmetode, som jeg nogensinde har set.

Jeg spillede selvfølgelig med (med en adgangskode oprettet specielt for Bluehost!), og blev “bekræftet.”

Jeg bad om en nemmere måde at kontakte dem på, og overraskende nok omstillede agenten mig til en gammel cPanel-side, hvor der skulle være et link i bunden. I bunden fandt jeg et link til oDesk, en gammel virksomhed der har været kendt som Upwork siden 2020, men intet supportlink.

Da jeg fandt ud af at agenten ikke vidste hvad hun talte om, startede jeg en ny chat. Igen skulle jeg bekræftes. Jeg spurgte om en bedre måde at kontakte support på, og blev bedt om at vente mens agenten spurgte en ”højere ekspert” om det.

Efter at have ventet i 15 minutter, var svaret at der ikke var nogen bedre måde at kontakte support på.

Da jeg gerne snart ville være færdig, bad jeg om navneserverne, så jeg kunne forbinde mit domæne. Efter jeg fik dem, prøvede agenten med det samme at sælge mig unødvendige mersalg.

Min sidste interaktion var da jeg bad om at få SSL installeret. Agenten sagde at det kunne klares på 1-2 timer, og det var helt klart tilfældet. Bare så du lige kan sammenligne, gør andre hosts det på fire minutter.

Konklusionen? Dette er en langsom og ekstremt dårligt designet måde at få support på. Der er ingen dokumentation, de fleste agenter ved ingenting, og du skal vente en hel del. Tilgiv mig for ikke at prøve deres telefonsupport.

Priser

Minimum et ét-årigt abonnement for gennemsnitlige priser

Bluehost giver en simpel prisstruktur med delt, VPS- og dedikerede server-løsninger. Udover de normale delte hostingabonnementer, kan du være ”tilpasset” delt WordPress-hosting.

Ifølge en Bluehost-agent betyder ”tilpasset”, i modsætning til det normale abonnement, hvor du kan installere ethvert CMS (content management system), at du er begrænset til WordPress med det tilpassede abonnement. Udover det er de ens.

“WP Pro”- og “eCommerce”-abonnementer er også tilgængelige. Det er basalt set delt WordPress-hosting der leveres med et par fordele og forudinstallerede plugins. Intet specielt.

Hver hostingtype er tilgængelig på tre eller fire abonnementer. Mere avancerede abonnementer indeholder øget lagringsplads og muligheden for at hoste et ubegrænset antal hjemmesider. Alle abonnementerne leveres med et gratis domæne det første år.

Abonnementerne kan købes i perioder på ét, to eller tre år. Hvis du er interesseret i månedlige abonnementer, er Bluehost ikke for dig.

Med hvad med priserne? De er ikke alt for dårlige. Det kan godt være at det ikke er de billigste abonnementer på markedet, men de er helt klart overkommelige — specielt hvis du køber tre år.

Bør du købe tre år? Det tror jeg ikke, og jeg er ikke så stor en fan af noget abonnement, der kræver at jeg tænker 3 år forud i tiden. Behov kan ændres på månedlig, eller endda daglig, basis.

Under betaling vil du opdage, at Bluehost har ret mange ”forudvalgte mersalg.” De har sparet dig for besværet med at beslutte om du er interesseret i dem, og allerede afkrydset dem for dig. Ikke specielt fedt.

Husk, at disse tjenester altid kan tilføjes senere, og hvis du ikke er forsigtig nu, kan de nemt fordoble dine omkostninger. Du kan frit fravælge dem alle.

Når det kommer til betalingsmuligheder, kan du bruge Visa, MasterCard, Discover, American Express og Paypal. Hvert abonnement er automatisk indstillet til at blive fornyet, og det er dig ansvar at slå det fra.

Opsigelse af din konto

Da jeg var færdig med at teste Bluehost, var det tid til at sige farvel. Virksomheden har en fuld returret på 30 dage, og jeg er glad for at kunne sige, at opsigelses- og refunderingsprocessen fungerede som den skulle.

Efter at have kontaktet support via chat og oplyst min bekræftelse igen, skulle jeg kun bekræfte min kontoopsigelse. Agenten sagde at det ville tage mellem 5-7 hverdage at behandle refunderingen, og efter 3 dage var pengene allerede tilbage på mit kreditkort.

Du kan læse en detaljeret trinvis guide over min oplevelse her.

Profit Maker fidus anmeldelse – Snydere væk alle dine overskud

Profit Maker fidus anmeldelse – Snydere væk alle dine overskud

Profit Maker metode- Finde ud af, hvorfor der kan være nogen fortjeneste her helst snart

Binære optioner handel kan have tjent folk masser af penge, men der er andre der beklager derfor de selv tænkt på det i første omgang. Dette er fordi de sluttede sig til scam sites, der lovede at gøre dem rig natten over med minimal investering, mindste indsats og maksimal fortjeneste kun for at opdage en lidt for sent at det var bare en illusion. Et sådant websted, fidus er metoden Avance Maker.

NB: DEN BEDSTE BINÆRE OPTIONER ROBOTTER, DER ER GODKENDT OG BRINGE RESULTATER ER HER

Navnet profit maker tyder på, at det er et system, der vil gøre dig penge og vil drive du ønsker at vide mere om det. Hvis du er en erfaren binære optioner erhvervsdrivende, du vil helt sikkert Bemærk at der er røde flag over hele webstedet, der fortæller dig, at metoden Avance Maker er et fupnummer. Men, en nybegynder erhvervsdrivende kunne ikke se dem og vil bare tegnet op uden at vide, at de går ind i en trap. Hvis du er en af de mennesker, der har tvivl om rentabiliteten af metoden Avance Maker, så er du i det rigtige sted. Læs videre for at finde ud af, hvorfor du bør undgå denne fidus metode for enhver pris.

Om webstedet Profit Maker metode

Metoden Avance Maker er en relativt ny binære optioner systemet, der lover at gøre dig $2000 i instant cash. Udvikleren af dette system er Timothy Hollingdale som er et ukendt navn i den binære optioner industri. At slutte sig til profit maker, Du skal indtaste dit navn og e-mail adresse i simpel tegnet op formular, indbetale det mindste beløb af $250 og begynde at handle. Der er en introduktion til video på den hjemmeside, som begynder at spille, så snart du lander på startsiden.

Timothy Hollingdale fortæller os en velkendt historie om hvordan han plejede at arbejde for Barclays fra hvor han var i stand til at tilegne sig viden om, hvordan du opretter metoden Avance Maker, der kan handle binære optioner rentabelt. Han fortsætter med at hævde, at denne software har en 87% vindende sats. Det kører på komplet autopilot og er totalt frie hænder. Alt du skal gøre er at trykke på en knap og alt andet er gjort for dig. Videoen er dybest set centreret på fylde dit sind med ideer om at blive rig overnight med profit maker, men giver ikke nogen nyttige oplysninger til nye binære options handlende.

NB: Undgå sådan svindel som fortjeneste maker ved at besøge REAL BINARY TRADING robotter HER

Han hævder også, at du kan tjene en 96% vende tilbage med en bestemt type af binære optioner handel. Han går videre med at anbefale Tradorax mægler hvis maksimal udbetaling er på 85%. Dette er også anført på deres profit maker hjemmesider. Newbie handlende kan ikke mærke det hurtigt nok, men denne video er så fuld af vildledende oplysninger, der gør os spekulerer hvis denne udvikler ved hvad han taler om.

Hvorfor der er tvivl om rentabiliteten af metoden Avance Maker

Historisk set, automatiseret binære optioner systems har ikke været at pålidelige, når det kommer til at skabe overskud. Erfarne binære optioner erhvervsdrivende, der kan lide at være i kontrol over deres indtjening vil finde dem et irritationsmoment, fordi de ikke vil kunne opnå deres fulde indtjeningspotentiale. Nye binære options handlende har tendens til at blive slags dovne, fordi de sætter for meget lid til dem.. For eksempel, en erhvervsdrivende kan gøre tab hele tiden, men han eller hun vil holde indbetale flere og flere penge kun at ende brød i slutningen af dagen.

Testimonials en Profit Maker metode hjemmeside lyd gerne øve indhold. De mennesker, der giver dem hævder, at de var i stand til at tjene masser af penge næsten umiddelbart efter tiltrædelsen. De synes ikke at vide noget om binære optioner handel, fordi deres snak er netop centreret om profit del og ikke rører på hvordan denne fortjeneste blev gjort. Vi er ikke engang sikker på, hvis de er medlemmer, fordi der er ingen steder på stedet, Vi har vist fotos eller videoer af den logget ind på deres konti.

De tydeligvis forsøger at spille os for tåber, men vi ved alle, at de var at komme fra steder, hvor folk er villige til at gøre eller sige noget for så lavt som $5.
De betalte skuespillere hævder, at de er i stand til at trække $2000 dagligt men vi ved alle, det er en løgn. Der er ingen steder de har vist os bevis for dem trække slags penge. Desuden, Vi ved, at penge på sådanne konti ikke trækkes bare gerne, at fordi der er processer, der er fulgt indtil du er i stand til at få pengene. De fleste af billederne af de falske aktører kan også spores online bliver brugt i andre websteder.

Profit Maker metoder udvikler er ikke nogen vi har set før. Han bruger en masse sukker overtrukket sprog og han er smart klædt på til at give udseendet af en professionel erhvervsdrivende. Denne fyr er helt klart en dygtig skuespiller. Den måde han taler er næsten meget overbevisende, men hvis du er opmærksom på fidus tricks bruges af sådanne former for mennesker, du vil ikke købe noget, siger han. Hvis du prøve at søge på hans navn på social media websteder, du vil ikke komme med nogen klare resultater, der fører os til at tro, at selve navnet profit maker, er fabrikeret.

NB: Ønsker at handle med binære optioner robotter og er bange for svindel, gennemprøvet binære robotter er HER

Der er et krav om 100% pengene tilbage garanti med profit maker software, som har vist sig for at være falsk. Der er mange mennesker, der har investeret deres hårdt tjente penge i det kun at forsvinde mirakuløst. Mange mennesker kan bevidne, at de når pengene kom ind i deres broker-konti, de var aldrig i stand til at få det tilbage, fordi de ikke kunne klage til nogen.

Hvis man ser på TOS omhyggeligt, du vil finde en sætning taler om kopi Buffet system. Vi alle kender det som en velkendt fupnummer, som i sidste ende fører os til at tro, at de con kunstnere, der har udviklet det er dem, bøjning metoden Avance Maker.

Der kan være mange positive anmeldelser på Profit Maker metode men hvad du bør vide er, at de er skrevet af folk, der ønsker at tilmelde dig gennem deres links, så at de tjene provision. De fleste af dem ved ikke, hvad binære optioner handel medfører og dermed vil bare skrive noget, som de mener vil gøre dig få dollartegn i øjnene.

Konklusion

Profit Maker metode er faktisk en elendig fidus, der har snydt mange mennesker og taget deres hårdt tjente penge. Der er absolut ingen sandhed overalt på dette system, fordi alt er fremstillet. Denne ærlige profit maker anmeldelse bør være en øjenåbner. Vores råd til dig ville være ikke at hoppe ind i en ny binære optioner systemet, fordi du aldrig vide, hvad det har i vente for dig, snarere skal du vente på andre folk til at prøve det og lære af deres fejl.

Der er også mange pædagogiske videoer og artikler, der kan lære dig alt du behøver at vide om binære optioner handel, så du kan være i stand til også handel manuelt. Systemer såsom Profit Maker metode ikke bør gøre du mister troen på rentabiliteten af binære optioner handel, fordi der er virkelige dem derude, der gør penge. Don ’ t tøve med at besøge HER for de allerbedste i binary trading robotter.

Forex/CFD/Бинарные опционы – обучение, рейтинг брокеров, онлайн сигналы, стратегии и роботы.

Ищете надёжный заработок в интернете? Хотите, чтобы forex/cfd/бинарные опционы стали для вас источником стабильного дохода? Вы попали по нужному адресу. Вас приветствует сайт BinarOption.com и лично я – Анна Александровна!

Что такое BinarOption.com? Это не просто сайт, а полноценный портал, где можно узнать о forex/cfd/бинарных опционах абсолютно всё! Наши многочисленные рубрики – это источник ценной информации о том, что представляет собой торговля опционами и с помощью чего трейдеры зарабатывают огромные деньги. Вы узнаете, что трейдерство – это совсем не «лотерея» и тем более не «развод», а серьёзная работа, что успех зависит не от везения, а исключительно от опыта и мастерства. И с помощью моих советов вы сможете овладеть нужными знаниями и умениями – и влиться в ряды успешных трейдеров!

Стратегии торговли опционами, форекс, cfd

Краткосрочная торговля по новостям экономического календаря.

Используйте денежный индикатор для торговли против тренда

Точки разворота помогут найти лучшую точку входа в сделку

Используйте калькулятор Мартингейла для определения суммы сделки

Несколько одновременных сделок для получения большей прибыли

Используйте онлайн таблицу для определения взаимозависимости валют

Торгуйте акциями ведущих компаний по отчётам их прибыли

Почему нужно обучаться форекс/cfd/бинарным опционам на BinarOption.com:

Вы можете получить доступ к любым услугам прямо сейчас!

Свежие новости и статьи

Подписаться на рассылку

В своё время я была на вашем месте – мечтала зарабатывать в интернете, но не представляла, как это сделать. Начав заниматься forex/cfd/бинарными опционами, я сразу поняла: вот работа моей мечты! Я совершенствовала свои знания и умения – и теперь не просто торгую с большой прибылью, но и обучаю других!

Как начать зарабатывать на forex/cfd/опционах? Можете присоединиться к моему чату бесплатных сигналов, можете воспользоваться обучающим комплексом с надежными торговыми советниками. А можете постигать науку самостоятельно, изучая многочисленные обучающие видео и читая книги. Чем больше вы будете знать и уметь, тем быстрее ваши доходы начнут расти. BinarOption.com даёт много возможностей – умейте ими воспользоваться!

Найти заработок в сети мечтают многие – но успеха добиваются только те, кто понимает, что деньги не достаются просто так. Я предоставляю вам возможность овладеть новой профессией – воспользуйтесь этой возможностью и получите шанс изменить свою жизнь.

В добрый путь, начинающие трейдеры! Желаю вам удачи и успешных торгов!

Forex robot: hvordan undgår man problemer, når man handler rådgivere?

Brug af forex-robotter giver en udenlandsk valutamarkedsfører en række fordele, men det medfører også yderligere problemer. Find ud af, hvilken af ​​artiklene.

Begynderhandler, der opnår et stabilt resultat på Demo-konto og efter at have startet handel på valutamarkedet i Forex, indser han ofte med ubehagelig overraskelse, at det ikke vil være muligt at tjene en million dollars inden næste mandag. Derudover er flere scenarier mulige. En nybegynder kan simpelthen afslutte handel med Forex, når han er tilbage til andre aktivitetsområder, begynder at studere mere dybtgående mekanismerne på de finansielle markeder, metoder til analyse af dem og så videre, som over tid vil gøre ham til en professionel erhvervsdrivende. Og nogle erhvervsdrivende opdager Graal, hvis navn er – forex robot.

Forex robot: et udsigt, der synes attraktivt

Faktisk, hvorfor ikke downloade Forex-rådgiveren, som bare er mørk i netværket og ikke komme højt på sofaen, mens roboten arbejder dag og nat til fordel for dens ejer?

Faktisk vinder Forex-robotter mere og mere popularitet hvert år, og der er grunde til dette. Forex rådgiver uafhængigt evaluerer markedssituationen og træffer beslutninger om at gå ind og forlade en position i henhold til den algoritme, der er fastlagt i den. På Internettet er der mange ressourcer, der tilbyder at downloade Forex-rådgiver gratis eller for et bestemt beløb. Samtidig demonstreres forskellige indikatorer for robotens handel – fra reel handelsovervågning på myfxbook-tjenesten og til slut med at Photoshop sidder sammen udsagn stand og udsagn som “Taxachauffør Vasily tjente $ 7500 pr. måned på Forex.”

Ved første øjekast ser alt meget fristende ud, men en begynderhandler forestiller sig ikke engang, hvilke problemer der kan komme på ham efter at have købt en sådan Forex-rådgiver.

Programmører svindlere

Som du ved er lønsom handel i fortiden ikke en garanti for fremtidig fortjeneste. Hvis roboten demonstrerede rentabilitet i historien, er det ikke en kendsgerning, at den simpelthen ikke vil flette den erhvervsdrivende indskud i reel handel. Hele problemet her er en tilgang af dårlig kvalitet til at oprette en forex robot.

Rådgiveren er skabt af en programmør eller en gruppe programmerere, der er almindelige mennesker, der er lige så ivrige efter at tjene penge, ikke kun gennem handel, men gennem salg af værktøjer til handel.

Meget ofte er en sådan svindel-programmer ikke engang en erhvervsdrivende. Han har ikke brug for det. For at oprette en rådgiver tager han historien med anførselstegn for et af de vigtigste valutaparpar og justerer simpelthen robotalgoritmen for dem, f.eks. I henhold til dette princip: trend roboten er på udkig efter afslutningen af ​​korrektioner for at komme ind i trendens retning, i lejligheden er roboten på udkig efter højdepunkter og nedture, ind i markedet i modsat retning.

For at tiltrække mere opmærksomhed på en sådan “super-robot” justerer programmereren sin rentabilitet (med en bestemt programmeringsoplevelse og minimal oplevelse på Forex markedet, dette repræsenterer ikke nogen særlig vanskelighed) til en attraktiv værdi. Hvilken månedlig rentabilitet vil en erhvervsdrivende være interesseret i, så han køber en forex robot – 100%, 1000%? Der er ingen problemer, programmereren tilpasser rådgiveren til enhver rentabilitet for at sælge den, kun det er usandsynligt for den erhvervsdrivende at bringe den forventede fortjeneste.

Sådan identificeres en lavkvalitets forex robot

Med en vis reserve af viden og praktiske handelsfærdigheder på valutamarkedet i Forex er det ikke så svært at bringe en sådan svindelprogrammerer til rent vand. For at gøre dette, bare spørg ham et par afklarende spørgsmål. For eksempel:

 • Efter hvilke kriterier bestemmer forex-robotten begyndelsen og slutningen af ​​en tendens og Fleta?
 • Hvorfor er handel kun mulig på et valutapar?
 • Hvad er det særlige ved den forex strategi, der ligger til grund for forex rådgiveralgoritmen?
 • Deltagede hans “super-rådgiver” i mesterskab i auto trading, hvilke resultater opnåede han, og hvis han ikke tog det, hvorfor af hvilken grund?
 • Hvor mange “forex køkkener” har hans robot udsat for, og hvor kan jeg læse om det?
 • Gør forfatteren til en forex rådgiver onlineuddannelse i handel med sin forex robot? Har han disciple, og hvad er deres succes?

Det vil være nyttigt at læse anmeldelser om forfatteren til en sådan ”super-rådgiver” og hans værker om Forex-ressourcer. På trods af den udbredte udbredelse i næsten ethvert forex forum der er Forex rådgiver diskussionstrådesamt sektioner med typenavn “Tvilsomme tilbud og tjenester”hvor sådanne svindlere ofte er belyst.

Hvorfor har vi brug for en sådan næsten forhør? Og så vil de fleste af svindlerne efter ham eller sandsynligvis under ham minimere salget af din “mirakelrådgiver” for dig. Hvorfor bruge din tid på ubehagelig kommunikation med en forståelig Forex-erhvervsdrivende, hvis netværket er fuld af naive nykommere, der er klar til at betale deres penge for en “super-robot”, der vil gøre dem til millionærer.

Forex robot vs Forex mægler

Et andet problem er modstand fra Forex-mæglere mod vellykket handel med Forex-rådgivere. Faktum er, at mange forex mæglere har en række visse begrænsninger for forex robotter. Resultatet af deres overtrædelser kan være annullering af transaktioner eller afslag på betaling af overskud. Som praksis viser, har mægleren nok midler til at påvirke forex rådgiverens arbejde. For eksempel:

 • Handel med en robot kan til enhver tid blokeres af en mægler.
 • Forex robot kan genkonfigureres af mæglerens tekniske tjenester.
 • Transaktionen kan annulleres på grund af ikke-markedspriser.
 • Forby forhandler at handle med en robot.

Der er faktisk mange grunde til at forbyde handel med hjælp fra en forex rådgiver. Dog til gengæld for bona fide forex mæglere Jeg må sige, at sådanne hændelser som regel opstår, hvis rådgiveren begynder at tjene penge på grund af “huller” i mæglerens software eller tekniske fejl.

For at undgå sådanne problemer skal den brugte Forex-robot fuldt ud overholde kravene i den tekniske regulering af handelsoperationer for en bestemt forexmægler. Unødvendigt at sige, at begyndere som regel ikke læser denne forskrift for begyndere?

Der er endnu et problem – Forex-roboten handler efter den klare algoritme, der er fastlagt i den, og kan ikke uafhængigt tilpasse sig de ofte skiftende markedsforhold. Imidlertid løses dette problem ved at optimere rådgiveren, som allerede nævnt i vores artikelserieDerfor vil vi ikke fokusere på dette.

Afslutningsvis er det værd at sige, at brug af en forex robot har sine fordele, men en erhvervsdrivende, der strengt følger reglerne for pengehåndtering og hans forex strategi, har en fornemmelse af marked og høj disciplin vil altid overgå næsten enhver forex rådgiver.

Best Binary Options Brokers 2020:
 • Binarium
  Binarium

  The Best Binary Options Broker 2020!
  Perfect For Beginners!
  Free Demo Account!
  Free Trading Education!
  Sign-up Bonus!

 • Binomo
  Binomo

  Trustful Broker!

Like this post? Please share to your friends:
Binary Options Wiki
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: